Massage Hässelby

Välkommen till Osteopati & Kiromassagekliniken Pierre Lundqvist!

Behandling av fysiska skador och problem

Är du intresserad av massage i Hässelby med omnejd? Varmt välkommen till oss på Osteopati & Kiromassagekliniken Pierre Lundqvist! Med hjälp av kiropraktik, osteopati och naprapati kan vi behandla många fysiska skador och problem. Kliniken ligger på bästa läge i Hässelby men vi vänder oss till hela närområdet.

Hos oss finns experter inom området som har lång erfarenhet och kunskap. Dessutom har vi samtliga certifikat som krävs för att återställa kroppens obalanser på ett säkert sätt.

Bland våra behandlingar hittar ni bland annat olika typer av osteopati, massage och kiromassage. Mer om våra behandlingar hittar ni under Behandlingar. För att boka tid behöver ni gå in på vår Boka direkt, där finner ni information och tider för respektive behandling och kan lätt boka in en tid som passar er.

Oavsett vad du känner att du behöver hjälp med när du kommer till oss kommer vi lägga upp en plan anpassad efter dig och dina behov. Vårt mål är att du ska få den bästa möjliga hjälpen och att din behandling ska ge dig goda effekter.

Kontakta oss gärna om ni har några frågor eller funderingar, det gör ni enklast via mail eller telefon. Välkommen till oss på Osteopati & Kiromassagekliniken Pierre Lundqvist!

Osteopati

Osteopati är en manuell medicin som bygger på att kroppen är en enhet. Kroppens alla delar hänger ihop och är även beroende av varandra. Uppgiften för osteopati är därmed att arbeta med kroppens obalanser, så att man kan uppnå det bästa utgångsläget för välmående och hälsa.

Kiropraktik

Kiropraktiken arbetar framförallt med samspelet mellan nervsystemet och och ryggradens funktion, detta är vad som utgör underlaget för just kiropraktik. Inom kiropraktiken involveras diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av smärttillstånd i kroppen. Det är framförallt fokus på rygg och nacke.

Naprapati

Naprapati har utvecklats ur kiropraktiken men naprapatin har mer fokus på mjukdelarna i kroppen, bland annat bindväv, ligament och muskulatur. Genom naprapati förebyggs och behandlas funktionsrubbningar samt smärttillstånd i stöd- och rörelseorgan. 

Vill ni veta mer?